VvE beheer Eelde

VVE beheer Eelde. Actief in Drenthe en Groningen. Wij bieden een totaal beheerpakket aan voor uw Vereniging van Eigenaren. Van het verzorgen van de financiën tot het correct laten uitvoeren van groot onderhoud, wij kunnen u op alle gebieden ondersteunen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Want elk gebouw is anders, storingen proberen wij zoveel mogelijk uit te sluiten door altijd te kiezen voor een duurzame oplossingen.

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan zorgen wij dat dit direct opgepakt wordt. Wij werken met een groot netwerk van lokale bedrijven. Zo kan elke storing snel worden verholpen zodat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Tevens is het mogelijk om een 24-uur storingsdienst toe te voegen aan uw dienstenpakket.

Klik hier voor een offerte

Wij bieden compleet VvE beheer aan.

Wij kunnen u begeleiden in het aansturen en controleren van het onderhoud aan uw gebouw. Op basis van uw wensen kunnen wij het (groot) onderhoud uitbesteden aan uitvoerende partijen.

Hiervoor kunnen wij voor u offertes aanvragen op basis van een gedegen bestek of technische omschrijving, zodat we vergelijkbare prijzen ontvangen en er voor u de juiste kwaliteit gegarandeerd is.

Uiteraard controleren wij ook op een correcte uitvoering.

Onderhoudsinspectie en advies

Vooraf aan het opstellen van een MJOP wordt er altijd eerst een inspectie gedaan van het gebouw. Dit om de conditie van het gebouw vast te stellen en te bepalen wanneer en wat voor onderhoud in de toekomst uitgevoerd dient te worden.

Alleen planmatig onderhoud is niet voldoende om te garanderen dat een gebouw, gedurende de jaren waarvoor een MJOP is gemaakt, in de gewenste staat zal verkeren tegen de vooraf bepaalde kosten.

Tussentijdse inspectie

 

 

 

 

zijn nodig om te controleren of de aannames die in een MJOP zijn gemaakt ook juist blijken te zijn. Voordat er onderhoud aan een gebouw wordt gepleegd wordt er meestal geïnspecteerd of dit onderhoud ook daadwerkelijk nodig is. Aan de hand van een gebouwinspectie kan gecontroleerd worden of er aanpassingen gedaan moeten worden in een meerjarenonderhoudsplanning.

Klik hier voor een offerte

Wonen en leven in de gemeente Assen

Meer informatie over wonen in Eelde kunt u vinden op de website van de gemeente Tynaarlo, klik hier.